Cursussen en data 2024

Data

Nivo

Locatie

Prijs

22-23-24 maart     

Equine Touch basiscursus

Kilder    

€ 435,-

10 februari 2024

Beoordelen op stand

Kilder

€ 115,-

6 april 2024

Beoordelen in beweging (deelname beoordelen op stand vereist)

Kilder

€ 115,-

Basiscursus, nivo 1

Tijdens deze 3 dagen leer je de hands-on techniek en de theoretische achtergrond an Equine Touch. Je oefent de techniek eerst op collega studenten, waarna je ze gaat uitvoeren op de paarden. Op deze manier krijg je niet alleen feedback, maar ervaar je als student ook zelf het effect van Equine Touch. Aan het eind van de 3 dagen ben je in staat om je eigen paard een Basic Body Balance te geven, alsmede de 6 aandachtsgebieden die je hebt geleerd.

 

Intermediaire cursus, nivo 2

Tijdens deze 3 dagen herhaal je het geleerde van nivo 1, waarna je de Advanced Body Balance leert, tesamen met 16 nieuwe aandachtsgebieden voor het paard en 3 voor de mens. Je krijgt meer theorie over Equine Touch en wat de effecten van en op invloedfactoren als tanden en voeten zijn.

 

Advanced cursus, nivo 3

In nivo 3 leer je als student kijken naar de invloedsfactoren (als zadel, hoeven, tanden, ruiter, training, voeding, omgeving), hoe deze te herkennen en te begrijpen wat het effect is op het paard. Je leert wanneer hier een rol voor Equine Touch is weg gelegd, en welke.

Uiteraard leer je wederom een body balance, meer en meer specifieke, aandachtsgebieden.

 

Alle Kurse können auch in deutscher Sprache gegeben werden. Dafür steht ein Handbuch in deutscher Sprache zur Verfügung.

 

Terugkomdagen

De terugkomdagen zijn bedoeld voor alle Equine Touch studenten. Tijdens deze dagen herhalen we het geleerde, corrigeren we het eventueel foutief aangeleerde, je krijgt hulp bij vragen en problemen waar je tegen aan loopt, support en aanmoediging. Inspiratie en succesverhalen van collega-studenten zijn een belangrijk onderdeel an deze dag.

 

Bij minimale deelname van 2 personen gaat de cursus/terugkomdag door.

 

Aanmelden/ Anmelden

Prijslijst/Preisliste

EquineBodyBalance maakt gebruik van de KOR en brengt daarmee geen BTW in rekening